SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Fark Etmez! Temmuzda Ek Gelir Kapısı Açıldı

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Fark Etmez! Temmuzda Ek Gelir Kapısı Açıldı
Temmuz ayında emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler bankaların güncel promosyon fırsatlarını araştırıyorlar.

Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanması ile yılın ilk altı ayındaki enflasyon verileri baz alınarak hesaplamalar yapılması neticesinde milyonlarca SSK ve Bağkur emeklisinin maaşları yüzde 24,73, Emekli Sandığı emeklisinin maaşı yüzde 19,31 oranında zamlandı. Söz konusu maaş zamlarının belli olmasının ardından zamlı maaş ödemelerine ilişkin gelişmeler yakından takip edilirken, emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar da merak ediliyor. Bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgi veriyorlar.

Emekli Promosyonları 2024 Temmuz

10 Temmuz itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek koşulları yerine geçen emekliler maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon ödemesi elde edebiliyorlar. Bankalar arasında maaş tutarı ve fırsatlarına göre promosyon ödemeleri değişkenlik gösterebildiği için söz konusu promosyonlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerinde bulunan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler.

2024/06/14/ogrenci-destek.jpg

Emekli Promosyonları Zamlanır Mı?

Bankaların emekli promosyonu ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar çıkarken, milyonlarca emeklinin maaşına yılın ilk altı ayındaki enflasyon verisine göre zam yapılmasının ardından promosyonlarda artış olup olmayacağı da temmuz ayının ortalarına doğru yaklaşırken merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonlarına son olarak mart ayının son günlerinde zam yapılmıştı. Kamu bankalarının emekli promosyonlarını yükseltmesinin ardından özel bankalar da artışa gitmişlerdi. İlerleyen süreçlerde maaş zamları baz alınarak emekli promosyonları değiştirilebilir. Bu durumda, her ayın ilk günlerinde bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden emekli promosyonlarına ilişkin yapılacak açıklamalar yakından takip edilecek.