SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C Emeklilerine Fatura Müjdesi! Emekliler Resmen Fatura Ödemeyecek!

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C Emeklilerine Fatura Müjdesi! Emekliler Resmen Fatura Ödemeyecek!
TEB, başta emekliler olmak üzere otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerinin 3 bin TL’ye varan fatura indirimi kazanacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler? İşte merak edilenler…

En düşük emekli maaşının 10 bin TL’de kalmasının ardından bankalardan emeklilere yönelik art arda yeni kampanyalar gelmeye başladı. Bu kapsamda, başta emekliler olmak üzere tüm müşterilerine otobüs ve uçak biletlerinde indirim imkânı sağlayan bankalar bulurken, bazı bankalar da otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerinin fatura indirimi kazanacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) de bu kapsamda yeni bir kampanya hazırlayarak müşterilerinin otomatik fatura ödeme talimatı vermesi durumunda yıllık 3 bin TL’ye kadar fatura indirimi kazanacağını açıkladı. Buna göre, 01 Haziran 2024 tarihinden itibaren TEB Kredi Kartları ile 5 yeni fatura ödeme talimatı veren müşteriler, fatura başına ödeme tutarının yüzde 20’sini, ayda toplamda 250 lira ve yılda ise toplamda 3 bin liraya varan indirim kazanacak.

teb.jpg

TEB FATURA İNDİRİMİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 01 Haziran 2024 tarihinden itibaren TEB Kredi Kartları ile yeni verilecek olan otomatik ödeme fatura talimatları için geçerli olacak.

İndirim kazanabilmek için kampanya kapsamında yeni verilecek olan faturaların tipleri farklı olması (Elektrik, su, doğalgaz, telekomünikasyon vb.) gerekecek.

Fatura başına en fazla 50 lira, ayda toplamda 250 lira kazanılabilecek. Kampanya kapsamında yılda en fazla 3 bin lira indirim kazanılacak.

Vadesiz Hesap’tan verilen otomatik fatura ödemeleri kampanyaya dahil olmayacak. İndirimin yansıtılacağı TEB Kredi Kartının işlem tarihinde açık olması gerekecek.

Müşteriler, kendi adına kayıtlı olmayan faturalar için de otomatik ödeme talimatı vererek kampanyaya katılım sağlayabilecek. İndirim kazanılabilmesi için kampanya döneminde verilen otomatik fatura talimatlarının kampanya dönemi içerisinde iptal edilmemiş olması gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ