SPK Onayladı: Horoz Lojistik, Yiğit Akü ve Altınkılıç Gıda Halka Arzında Yeşil Işık!

SPK Onayladı: Horoz Lojistik, Yiğit Akü ve Altınkılıç Gıda Halka Arzında Yeşil Işık!
SPK, Horoz Lojistik Kargo, Yiğit Akü Malzemeleri ve Altınkılıç Gıda'nın halka arzını onayladı, piyasa hareketliliği bekleniyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Ticaret AŞ, Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ'nin ilk halka arzını onayladı.

Kurul, Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Ticaret AŞ'nin hisse başına 55 TL, Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin hisse başına 34,68 TL ve Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret AŞ'nin hisse başına 22,98 TL olarak belirlenen fiyatlarla halka arzına onay verdi.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Jantsa Jant Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz pay ihracına onay verdi ve bu ihracın tutarı 611 milyon 755 bin lira oldu.

Ayrıca, SPK, Eko Faktoring AŞ'nin 175 milyon lira, Yapı Kredi Faktoring AŞ'nin 2 milyar lira, QNB Finans Finansal Kiralama AŞ'nin 1 milyar lira, Trive Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin 490 milyon lira, Destek Yatırım Bankası AŞ'nin 20 milyon dolar, Hasçelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 50 milyon dolar ve Türkiye Garanti Bankası AŞ'nin 6 milyar dolar tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurularını onayladı.