SMMMODAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET

SMMMODAN BAŞKAN UĞURLUYU ZİYARET
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Ankaralı yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurluyu ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreden sonra Karaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı seçilen Ali Ankaralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Uğurlu’ya odanın çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi.
 
Yeni yönetime “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Uğurlu, Karaman’da kurum ve kuruluşlar arasında Türkiye’ye örnek ciddi bir işbirliği ve dayanışma olduğunu söyleyerek: “Kimsenin gönlünü kırmadan, elimizden geldiği kadar dayanışmaya çalışıyoruz. Bunun çok doğru iş olduğunu düşünüyoruz. Kamu kurum-kuruluşlarının, odaların, meslek gruplarının dayanışması, kolayca sağlanamayan, yapılması zor, yıkılması kolay büyük bir hadisedir. Bu gerçeği çok emek veren insanlardan biri olarak biliyorum. Odanızı da bu dayanışma içinde görüyorum. Yaptığınız işlerden dolayı üyeleriniz teveccüh göstermiş, tebrik ediyorum.” dedi. 
 
Oda Başkanı Ankaralı’da: “Dayanışmada odamıza düşecek her göreve hazırız, odamıza desteklerinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.