ŞİMDİ YOL YAPMA ZAMANI

ŞİMDİ YOL YAPMA ZAMANI
Karaman Belediyesi bu çalışmalarla adeta cadde ve sokakları yeniden imar ediyor
Bir beldenin en önemli göstergesi yolları, kaldırımları ve meydanlarıdır. Karaman Belediyesi olarak bu yaz yol yapım çalışmalarına özel bir önem verildi ve koordineli bir biçimde ekipler çalışmalarına devam ediyor.
 
Karaman Belediyesi bu çalışmalarla adeta cadde ve sokakları yeniden imar ediyor. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’nün şehrin birçok yerinde gerçekleştirdiği asfaltlama, orta refüj, kaldırım, parke ve çevre düzenlemeleri vatandaşlarımızdan da büyük beğeni topladı.
 
Şehrin ana arterlerinden Atatürk Caddesi, Kemal Kaynaş Caddesi, Yeni TOKİ, Karaman Kalesi Çevresi, Konya yolu Otogar Kavşağı ve birçok mahallede yapılan çalışmalarla Karaman yeni bir görünüm kazandı.
Fen İşleri Müdürlüğü sıcak havaya rağmen bu yaz döneminde; 50 km asfalt, 25 bin 500 m2 kilitli taş, 30 bin metre kaldırım ve 25 bin metre yağmur oluğu çalışması yaptı.
 
            Çalışma sezonunun başlaması ile birlikte; Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park-Bahçe ve Su-Kanalizasyon birimlerince ilimizde önemli çalışmalara imza atan Karaman Belediyesi, kent merkezine çok farklı bir görüntü kazandırdı. Sokakların büyük bir bölümü asfalt ve parke taşı ile döşenirken, kaldırımın olmadığı yerlerde kaldırım yapılarak, sokaklara modern bir görünüm kazandırıldı.  
 
Belediye Başkanı Dr Kâmil Uğurlu bu faaliyetlerle ilgili olarak: “İlimizin her köşesini çağdaş bir vizyona kavuşturmak için ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.” dedi.