Silahlı Saldırıya Uğrayan Savcıya Lütfi Elvanʹdan Ziyaret

Silahlı Saldırıya Uğrayan Savcıya Lütfi Elvanʹdan Ziyaret
Lütfi Elvan, Herkesten dua bekliyorum dedi.

 Ağrıʹnın Doğubayazıt ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıçʹın yakınlarını Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi ELVAN, genç Savcı kardeşimizin tedavisinin yoğun bakımda sürdürüldüğünü bildirdi.

Gece geç saatlerde, kutsal topraklara gerçekleştirdiği umre ziyaretinden dönen Elvan, anne tarafından da akraba olduğu bilgisine ulaştığımız savcı Hakan Kılıç’ın yakınlarını, yoğun bakımda tedavisinin sürdürüldüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek sağlık durumuyla ilgili olarak doktorlardan ve yetkililerden bilgi aldı. Kılıçʹın babası Behçet Kılıç ve annesi Meryem Kılıçʹa da geçmiş olsun dileklerini ileten Elvan, yakını da olan aile bireylerini sabır temennileriyle teskin etmeye çalıştı.

Özellikle Baba Behçet Kılıç’ın metanetli ve olgun hali ile söylediği Allahʹın verdiği canı, Allahʹtan başka kimsenin alamayacağı ve Cenab-ı Allah’tan umut kesilmeyeceği sözleri diğer yakınlarına ve ziyaretçilere de moral verdi.

DUALARINIZI BEKLİYORUM

Yoğun bakımda tedavisi süren Hemşerimiz Hakan Kılıç’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tıbben yapılması gereken her hususun eksiksiz yapıldığı bilgisini veren Elvan, Genç savcı kardeşimizin sağlığına bir an önce kavuşması için tüm vatandaşlarımızın da duaları ile yanında olmasını özellikle istedi.