Şiddetli Rüzgar Ağaçları Devirdi, Çatıları Uçurdu

Şiddetli Rüzgar Ağaçları Devirdi, Çatıları Uçurdu
İstanbul’da sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgar, çok sayıda ağacın devrilmesine ve çatıların uçmasına yol açtı. Uçan çatılar yola savrulurken, düşen ağaçlar ise evlere zarar verdi.Sabahın erken saatlerinde...

İstanbul’da sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgar, çok sayıda ağacın devrilmesine ve çatıların uçmasına yol açtı. Uçan çatılar yola savrulurken, düşen ağaçlar ise evlere zarar verdi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, çok sayıda çatının uçmasına neden oldu. Rüzgar bazı ağaçlarında devrilmesine yol açtı. Fatih Yedikule Caddesi üzerinde rüzgarın etkisi ile kırılan bir ağaç, evin çatısına düştü. Evin sahibi Kadir Erpolat, “Deprem oluyor sandık. Evin bazı kısımlarında hasar var. Olayın ardından ailemle birlikte dışarı çıktık” dedi. Çatıdaki ağaç itfaiye ekiplerinin çalışması ile parça parça kesilerek çatıdan indirildi. Öte yandan, itfaiye ekipleri farklı ilçelerden gelen çatı uçması ile ilgili ihbarları da tek tek değerlendirerek, çatıları kaldırdı.