ŞEVKET GÖKSUNUN MUTLU GÜNÜ

ŞEVKET GÖKSUNUN MUTLU GÜNÜ
A.S.K.F. Genel Başkan Yardımcısı Şevket Göksunun oğlu Emirhan Göksunun Sünnet düğünü yapıldı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Şevket Göksu, Oğlu Emirhan Göksu’nun sünnet düğününü Gül Pansiyon’da gerçekleştirdi.
Karaman’da ki Amatör Sporların bağlı olduğu A.S.K.F.’nin Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapan Şevket Göksu, bu Pazar günü oğlu Emirhan Göksu’nun sünnetini gerçekleştirerek sevenleriyle birlikte oldu. Protokul Tebrik çiçeklerinin çok olduğu dikkatlerden kaçmazken Sünnet Programına Amatör Spor Kulübü yöneticiler, Anadolu Gençlik Derneği Teşkilatı ve Saadet Partisi Teşkilatı’ndan da yoğun katılım gerçekleşti.
 
Şevket Göksu duygularını şu şekilde açıkladı; “ Sünnet Programına teşrif eden Saadet Partisi İl Başkanı ve Yöneticilerine, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı ve Yöneticilerine, Konfedarasyon üyesi Mehmet Ali Demir’e A.S.K.F Genel Başkanı Celalettin Özcan’a ve yöneticilerime, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Kayatürk beye, Amatör Spor Klüplerinin Başkanlarına ve Hocalarıma, Belediye Meclis Üyesi Hacı Mehmet Öztaş’a Selçuklu Hastanesi idarecilerine ve Personellerine, Karamaninsesi.com İmtiyaz sahibi Hüseyin Ölger’e, ve Sünnet gecesine katılan bütün Misafirlerimize teşekkür ederken, Yoğun Programlarından dolayı katılamayıp çiçekleriyle bizleriyle onurlandıran Sayın Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu beye, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı beye, Odalar Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez beye, ve Bütün Oda başkanlarına, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Eren beye, Has Parti Karaman İL Başkanı Av. Abidin Çağlayan beye ve bütün çiçek gönderenlere Canı Gönülden Teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.
 
Karamaninsesi.com olarak yeğenimiz Emirhan Göksu’nun Erkekliğe geçisini hayırlara vesile olması dileğiyle Şevket Göksu ve Ailesini tebrik ediyoruz.