Şerafettin Bulgurcu'ya yapılan haksızlık değil mi?

Şerafettin Bulgurcu'ya yapılan haksızlık değil mi?
Son günlerde AK Parti çevresinde ençok konuşulan konu Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu'nun aday yapılmaması oldu.
Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu'nun tekrar aday yapılmaması herkeste şok etkisi yarattı. Daha önce MHP'nin yönettiği Başyayla'yı 2009 seçimlerinde alan AK Partili Şerafettin Bulgurcu sonra ki seçimlerinde partisinin oyunu %82'lere kadar çıkarmış ve Türkiye sıralamasında rekorlara girmişti.
 
2004 seçimlerinde AK Parti Karaman/Başyayla'da %42 oy alarak %43 alan MHP'nin adayı Mustafa Kara'ya Belediyeyi kaptırmıştı. 5 yıl sonra ki yerel seçimlerde AK Parti'yi şuan ki mevcut başkan Şerafettin Bulgurcu temsil etti. önceki seçimde %42 alan AK Parti adeta rekor kırarak oyunu %62'ye çıkararak Şerafettin Bulgurcu'yu Başkan yapmıştı.
 
Başyayla halkı Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu'nun çalışmalarından çok memnun kalmış ve 5 yıl sonra ki 2014 seçimlerinde AK Parti'nin oyu %72,5'a çıkmıştı.
 
Başyayla halkı için gece gündüz çalışan Şerafettin Bulgurcu sadece ilçe halkı için değil Partisi içnde her türlü çalışmadan geri durmadı. Partisini layıkıyla temsil eden Şerafettin Bulgurcu Cumhurbaşkanlığı seçiminde de partisinin oyunu %10 daha arttırarak %82 gibi rekor bir oya kavuşturdu.
 
Türkiye genelinde nadir görülecek bir şekilde her seçimde partisinin oyunu arttıran Şerafettin Bulgurcu bu seçimde aday yapılmaması herkesi şaşırttı.
 
Şerafettin Bulgurcu, AK Parti'de ki 3 dönem engeline takılmıyor. Eğer tekrar aday olsaydı üçüncü dönemi olacaktı. Partisinin oyunu arttıran ve ilçe halkının sevgisini kazanan bir kişinin neden aday yapılmadığı herkesin merak konusu oldu.