Şerafettin Bulgurcu'dan teşekkür mesajı

Şerafettin Bulgurcu'dan teşekkür mesajı
Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Başyayla halkına teşekkür mesajı yayımladı.
Her seçimde rekor kıran AK Parti’nin kalesi Karaman’ın Başyayla ilçesi 24 Haziran seçimlerinde de Ülke ortalamasının çok üstüne çıkarak %77 oy aldı.
AK Parti’nin Büyük zaferle çıktığı Başyayla’nın AK Partili Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, teşekkür mesajı yayımladı.
 
Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu seçim zaferi dolayısıyla yaptığı teşekkür mesajında; “Başyayla’mız 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekilliği seçimlerinde, Ülkemize, İlçemize ve insanlığı yapılan hizmetler ve yatırımları takdir ederek aynı zamanda geleceğini düşünerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ a ve Ak Parti’ye, Cumhur ittifakına vefasını göstermiştir. Ne zaman ne yapacağını çok iyi bilen Başyaylalı kardeşlerimi tebrik ediyor ve Halkımıza şükranlarımı sunuyorum.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ı, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN’ ı, Karaman Milletvekillerimiz Sayın Dr.Recep ŞEKER’i ve Sayın Selman Oğuzhan ESER’i, yeni seçilen Milletvekillerimizi kutluyorum. İlçemiz ve Ülkemize hizmet yolunda Rabbim her daim yollarını açık eylesin diyorum. Kazanan Türkiye olmuştur. Kazanan Başyayla olmuştur. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yanında Başyayla’nın DİREKKAYA’sı gibi dimdik duran Başyayla Halkına Saygılar sunuyorum.” Dedi.