Şenol Erkan İYİ Partiden istifa etti

Şenol Erkan İYİ Partiden istifa etti
İYİ Parti'nin Karaman Milletvekili Aday adayı Şenol Erkan'da Partisinin üyeliğinden ve görevinden istifa ettiği söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Masayı dağıtmaya çalışması kamuoyunda ters teperken, Ülke genelinde de büyük istifalara sebep olmuştu.

Karaman'ın tanınmış eğitimcilerinden Şenol Erkan'da Meral Akşener'in yaptığı bu çıkışa sert tepki göstererek Partisinde ki görevinden ve üyeliğinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Gazeteci Hüseyin Ölger'e istifası hakkında bilgi veren Şenol Erkan; " İYİ Parti kurulduğu günden bu güne gönül vermiş ve parti için çalışan biriyim. Her türlü baskılara rağmen asla geri adım atmayarak faaliyetimize devam ettik ve katkımız olur düşüncesiyle de İYİ Parti'den Milletvekili aday adaylığımı duyurmuştum. Lakin, Sayın Genel Başkan Meral Akşener'in son çıkışı ne İnsani olarak ne de Siyasi olarak kabul edilebilecek bir durum değildir. 1 Yılı aşkın bir çalışma yürüteceksiniz, halka ümit vereceksiniz. ve en önemlisi de 'Masayı dağıtan kişi asla ben olmayacağım' diyeceksiniz ondan sonra bütün sözlerinizi bir tarafa atıp masayı dağıtan kişi olacaksınız. Böyle bir şey kabul edilemez. Bundan dolayı İYİ Partiden istifa ediyorum." dedi.