Sendikalardan Terör Saldırısını kınayan mesaj yayınlandı

Sendikalardan Terör Saldırısını kınayan mesaj yayınlandı
Türk Eğitim-Sen ve Memur-Sen Terör saldırısını kınayan mesaj yayınladı.
TÜRK EĞİTİM-SENʹİN MESAJI 

DAĞLICA YİNE YÜREĞİMİZİ DAĞLADI; ŞEHİTLERİMİZE AĞLIYORUZ…
Hakkari’nin Çukurca İlçesi Dağlıca bölgesinde yaşanan karakol baskınında Hakkari Valiliği’nin açıklamasına göre 8 askerimiz şehit oldu, 16 askerimiz de yaralandı. Hatırlanacağı üzere 21 Ekim 2007 tarihinde de aynı bölgede bölücü hain soysuzların saldırısında 12 yiğidimizi şehit vermiştik.

Evet, vatan müdafaası kutsaldır. Büyük milletimiz, tarih boyunca feda ettiği yiğitlerinin mübarek kanlarıyla bu topraklara mührünü nakış nakış işlemiştir. Tarih var olduğu müddetçe de böyle devam edecektir. Bundan sonra da; “Vatana kurban olsun” diyerek biricik evladını kınalar içerisinde askere gönderen analarımız, şehit oğlunun bayrakla sarılı tabutunu teslim alırken “Vatan Sağolsun” diyebilme vakarını ortaya koyacaktır.

Ama yeter artık!

Necip milletimiz bu asaletini ortaya koyarken, birileri de artık haddini bilmelidir:

YILLARDIR BÖLÜCÜ KÖPEKLERE HAMİLİK YAPAN VE HALA TOPRAKLARI İÇERİSİNDE BARINMALARINA GÖZ YUMAN IRAKLI AŞİRET REİSİ BARZANİ’YLE CİCİMLİ BALIMLI MÜNASEBETLER KURANLAR HADDİNİ BİLMELİDİR!

HAİN SOYSUZLARIN YILLARDIR KANLI SALDIRILARIYLA GÜNDEME TAŞIDIKLARI TALEPLERİNİ, MASUMANE TOPLUMSAL İHTİYAÇLARIN SONUCU İMİŞ GİBİ GÖSTEREREK KARŞILAYAN SİYASETÇİLER HADDİNİ BİLMELİDİR!

ON BİNLERCE İNSANIMIZIN KANINI PİS ELLERİNDE BULUNDURAN BÖLÜCÜ BAŞINA EV HAPSİ HAKKI VERİLEBİLECEĞİNİ TEKLİF EDEN BAŞBAKAN YARDIMCILARI HADDİNİ BİLMELİDİR!

BEŞBİN YILLIK KOCA TÜRK DEVLETİ’Nİ, ULUSLAR ARASI İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNİN TEZGÂHLARIYLA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN MUHATABI KILARAK, PKK İLE MÜZAKERE YAPAN HÜKÜMET YETKİLİLERİ HADDİNİ BİLMELİDİR!

Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve büyük milletimize başsağlığı niyaz ediyoruz.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun.


MEMUR-SENʹİN MESAJI

Başımız Sağ Olsun

Terör örgütü tarafından Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Dağlıca bölgesindeki askeri birliklerimize yapılan saldırı sonrası çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit, 16 askerimizin de yaralandığı; Hatay’ın Belen ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan çatışmada ise bir askerimizin şehit olduğu bilgisini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, silah arkadaşları ve milletimize baş sağlığı dilerken, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Türkiye’nin gücü ve istikrarından rahatsız olan mihraklarca büyütülen ve korunan terör örgütünün bu eylemleri birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi bu kararlılığından döndüremeyecektir. Terör, bu ülkenin ortak sorunudur. İç siyasete alet edilmeden, terör belasından kurtulmak için gereken yapılmalıdır. Ülke enerjisi, iç siyasete harcanmadan birlik ve beraberlik içinde, terör belasından kurtulmaktan ekonomik büyümeye, uluslararası arenada söz sahibi olmaya kadar gerekli mecralarda harcanmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle şehit Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ve mağfiret; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz.