Semerkant İletişim Merkezi Karaman Şubesi Açıldı

Semerkant İletişim Merkezi Karaman Şubesi Açıldı
Karaman Semerkant İletişim Merkezi İl Temsilciliği 12.03.2011 Cumartesi günün düzenlenen törenle açıldı.
12 Mart 2011 Cumartesi günü gerçekleşen açılışa Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan, Av. Mevlit Akgün, Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, Daire müdürleri, Semerkant İletişim Merkezi   İl Yöneticileri ve çalışanları ile çok sayıda gönül veren  vatandaş katıldı.

Burada konuşma yapan Vakıf Başkanı Mustafa Sarı; "Semerkant kuruluşu dini ve kültürel anlamda toplumun ihtiyaç duyduğu süreli ve süresiz yayınlar üretmek, tanıtmak ve toptan dağıtımını yapmak amacıyla 1977 yılında kurulmuştur. Semerkant insana hizmet gayesini esas alarak toplumun eğitimine ve kültürel gelişimine yönelik yayınlar yaparak bu amaca yönelik ürün ve hizmet çeşitleri sunmaktadır. Bu ürünler Semerkant, Mostar, Aile aylık dergilerimiz ile yayında olan Radyo 15 ve Semerkant TVʹdir."dedi. Konuşmasının ardından  okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Yeni Minare Camii civarında hizmet verecek olan Semerkant İletişim Merkezi Karaman İl
    Temsilciliğinin  binasının açılışını; Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan, Av. Mevlit Akgün, Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu,gerçekleştirildi.

Karaman Semerkant İletişim Merkezi İl Temsilciliği açılışın ardından hizmet binasını gezerek hayırlı olması dileklerinde bulundular.