SEL UYARISINA KARŞI KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

SEL UYARISINA KARŞI KRİZ MASASI OLUŞTURULDU
Karaman Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısı üzerine yoğun yağış ihtimaline karşı kriz masası oluşturarak acil önlemler aldı.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Emin Ege başkanlığında bir araya gelen Afet Kriz Masası, alınması gereken acil önlemlerle ilgili toplantı yaptı.
 
Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugün ve yarın da her an yoğun yağış ihtimali olduğunu belirten Ege, vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alındığını söyledi.
 
Karaman Belediyesi olarak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan iş makineleri ve araçların su baskını ihtimaline karşı hazır tutulduğunu belirten Emin Ege, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk karşısında belediyemizin Alo 185, Alo 153 ve 213 46 16 numaralı hattını arayabileceklerini de ifade etti.
           
Bu arada dün gece Kılbasan kasabasında aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel baskını dolayısıyla Karaman Belediyesi’ne bağlı ekipler Kılbasan’a giderek orada bulunan ekiplere yardımcı oldu.