Şehitlerimiz Adını Taşıyan Kütüphane Açıldı

Şehitlerimiz Adını Taşıyan Kütüphane Açıldı
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Halil Nimetoğlu İlköğretim Okulu’nda Şehit Oğuzhan Küçük ve Şehit Hakan Yılmaz adına kurulan kütüphanenin açılışına katıldı.

Karaman’da çok anlamlı bir proje hayata geçirildi. Yurt genelinde 17 farklı şehre kurulan Yaşayan Şehit Kütüphaneleri’nin 18.’si ilimizde açıldı. Şehit Oğuzhan Küçük ve Şehit Hakan Yılmaz adına Vali Halil Nimetoğlu İlköğretim Okulu’nda düzenlenen açılış törenine; Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurahman Kurt, Proje Sorumlusu Ümmühan Ertürk, Şehit Oğuzhan Küçük’ün babası Alaaddin Küçük ve öğrenciler katıldı.  
Yaşayan Şehit Kütüphaneleri olarak hayata geçirilen projede; ülkemizin dört bir yanındaki okul veya kurumlarda toplumsal gelişime, araştırmalara ve öğrenmeye katkıda bulunmak üzere gönüllü kişilerin desteği ile ‘Aziz Şehitlerimiz’in isimlerinin kütüphanelerde yaşatılması amaçlanıyor. Yurdun dört bir yerinden kitap desteği alınarak oluşturulan kütüphanenin raflarında 3 bin civarında kitap bulunuyor.
Açılışın sonunda okul öğrencileri Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın etrafını sararak sevgi gösterisinde bulundu.