Şehit ateşi düştü

Şehit ateşi düştü
Konya’ya şehit ateşi düştü Bingöl'ün Genç ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan’ın Konya’nın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü

Bingöl'ün Genç ilçesi Yeniyazı köyü kırsalında askeri aracın geçişi esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Aydoğan’ın Konya’nın Ereğli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.


Bingöl'ün Genç ilçesi Yeniyazı köyü kırsalında askeri aracın geçişi esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Aydoğan’ın Ereğli ilçesinde yaşayan ailesine acı haber akşam saatlerinde protokol üyeleri tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken, şehidin eşi Şeyda Aydoğan ve annesi Ayşe Aydoğan'a sağlık ekiplerince müdahale edildi. Acı haberi duyan şehidin yakınları eve akın etti.


Şehidin 1 yaşında Osman isminde bir oğlu olduğu ve geçen yıl yaz ayında evlendiği öğrenildi. Yedi kardeş olan Ramazan Aydoğan'ın bir kardeşinin de uzman çavuş olduğu belirtilirken, şehidin 7 yıl önce babası Kanber Aydoğan'ın vefat ettiği öğrenildi.