Şehit Muhammed Yalçın Ve Kızılay Caddesi Aydınlatılıyor

Şehit Muhammed Yalçın Ve Kızılay Caddesi Aydınlatılıyor
Karaman Belediyesi’nin talebi doğrultusunda Medaş yetkilileri tarafından Şehit Muhammed Yalçın Caddesi ve Kızılay Caddesi’ndeki aydınlatma çalışmaları devam ediyor.

Belediye yetkilileri, yeni yapılan TOKİ’lerde yaşayan vatandaşlarımızın istekleri ve talepleriyle Şehit Muhammed Yalçın Caddesi ve Kızılay Caddesi’ndeki aydınlatma çalışmalarının devam ettiğini, aydınlatma direklerinin dikildiğini ve yol aydınlatmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağı bildirdi.
Çalışmaların ardından belediye fen işleri ekiplerince yol, kaldırım ve refüj çalışmalarına başlanarak buradaki mağduriyet giderilmiş olacak. Yine Gazidükkân ve Mansurdede Mahallelerinde sık sık arızaya sebep olan elektrik hatları yer altına alınarak mahalle sakinlerinin enerjideki problemleri giderilecek. Belediyemizce, çalışma alanında yapılan kazı dolayısıyla bozulan yolların tamiratına en kısa zamanda başlanacak. 

Konuya ilişkin Belediye Başkanı Savaş Kalaycı şöyle konuştu: 
“Göreve geldiğimiz günden buyana yatırımcı kuruluşlarla koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Karamanımıza yapılan ve halkımızın yaşam kalitesini artıran her çalışmanın destekçisi ve takipçisi olacağız. TOKİ’ler mevkiinde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılan çalışmalarda Şehit Muhammed Yalçın Caddesi’nin ve Kızılay Caddesi’nin aydınlatması tamamlanmak üzere. Çalışmalar tamamlandığında belediye ekipleri yol, kaldırım ve refüj çalışmalarına başlayacak. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.

Çalışmaları birlikte yürüttüğümüz Medaş yetkililerine ve personeline çok teşekkür ediyorum. Karamanımıza yapılan her yatırımın ve çalışmanın belediye olarak arkasında olmaya devam edeceğiz.”