Şehit Aileleri Derneğiden Ankara Gezisi

Şehit Aileleri Derneğiden Ankara Gezisi
Karaman Şehit Aileleri Derneği Mustafa Bayad önderliğin Ankarayı gezdiler.
Karaman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa BAYAD ve dernek üyeleri Ankara’ya gezi düzenlediler. Konu hakkında açıklama yapan Karaman’lılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şunları söyledi; Vatanın dış ve iç düşmanlara karşı korunması ve kollanması uğrunda canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ailelerinin kurduğu, Karaman Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa BAYAD ve dernek üyeleri Ankara’ya geldiler.
 
25 Nisan 2010 Pazar günü Dernek Başkanımız Veli BOZKIR tarafından karşılanan hemşerilerimiz ilk önce Jandarma Şehitler Anıtı’nı gezdiler. Daha sonra Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi ve ardından Derneğimize gelinerek bir süre istirahat edildi. Dernek Başkanımız tarafından dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirilen hemşerilerimiz, Özellikle gençlere yönelik yapılan çalışmaları takdirle karşılayıp, Karamanlı Öğrencilerimizin Ankara’da sahipsiz olmadıklarını görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Birlikte yenen öğle yemeğinin ardından 1. TBMM ve II. TBMM sırasıyla gezildi. Derneğimizce önceden alınan randevu doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı Atatürk Müze Köşkü ziyaret edildi.
Bir güne sığdırılan yoğun programı büyük bir heyecan ve şehit ailesi olmanın gururuyla takip eden hemşerilerimiz kendilerine gösterilen ilgi için Derneğimize teşekkür ederek Ankara’dan ayrıldılar.
Bizlerde vatan için canlarını veren evlatları yetiştiren ailelere teşekkür ediyor, Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.