Şehirler arası nakliyat yüzde 40 büyüdü

Şehirler arası nakliyat yüzde 40 büyüdü
Uğur Nakliyat, 1978'den beri uluslar arası kalite standartlarının üzerinde hizmet veren, günümüzde sektörde lider konumda bulunan bir nakliyat firmasıdır.
Uğur Nakliyat, 1978'den beri uluslar arası kalite standartlarının üzerinde hizmet veren, günümüzde sektörde lider konumda bulunan bir nakliyat firmasıdır. Merkezi İstanbul'da bulunan firmamız hem İstanbul'un tüm ilçelerine hem de ülkenin tüm şehirlerine nakliyat hizmeti vermektedir. Firmamız, şehir içi nakliyat hizmetini mükemmel bir şekilde sunduğu gibi şehirler arası nakliyat hizmeti konusunda da kendini kanıtlamıştır.

Tüm nakliyat hizmetlerini sigortalı bir şekilde gerçekleştirerek eşyalarınızın güvenliğini garanti altına almaktayız. Nakliyat sigortası, sigorta sözleşmesi ile resmi bir şekilde uygulanır. Nakliyat işlemi sırasında hasara uğrayan ya da kaybolan tüm eşyalarınızın zarar bedeli, anlaştığımız sigorta firması tarafından anında karşılanmaktadır.

Uğur Nakliyat olarak çağın getirdiği yeniliklere ve teknolojiye çok önem vermekteyiz. Teknolojiyi etkili bir şekilde kullanarak evden eve nakliyat hizmetini hem daha güvenli hem de daha kolay bir hale getirdik. Firmamız, nakliyat sektörünü kapsayan son teknoloji ürünü asansörlü araçları hizmetine dahil etmiştir. Müşterilerin onaylaması halinde her nakliyat işleminde asansörlü araçları kullanmaktayız. Asansörlü nakliyat hizmetlerini sorunsuz bir şekilde sunan firmamız her geçen gün vizyonunu daha da genişletmektedir.

Alanında uzman personel ekibimizle birlikte, sahip olduğumuz geniş araç filoları ve çok sayıda taşıma aracıyla yoğun olarak çalışmaktayız. Tüm nakliyat hizmetlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Ekibimizden hizmet almaya karar verdiğiniz takdirde 7/24 bizimle iletişime geçebilir, istediğiniz herhangi bir tarihte taşınma işleminizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Firmamız hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız ya da bizimle iletişime geçmek için web sitemizi ziyaret ediniz.