Şehir Gezilerine Atatürk Mahallesi Hanımları Katıldı

Şehir Gezilerine Atatürk Mahallesi Hanımları Katıldı
Karaman Belediyesi’nin hanımlara yönelik düzenlediği şehir gezileri devam ediyor. Şehir gezileri kapsamında bugün de (17 Nisan 2014 Salı) Atatürk Mahallesi’nde Yaşayan Bayanlar Gezdirildi.

Karaman Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri anlatmak ve vatandaşlarımıza şehri tanıtmak amacıyla düzenlenen şehir gezilerine bugün Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden hanımlar katıldı. Belediye ve kamu tarafından yürütülen Piri Reis Vadisi, Türk Dünyası Parkı, Seyir Terasları, Necmettin Erbakan Parkı, Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi, Köprülü Kavşaklar ile alt ve üstgeçit gibi yatırımların yanı sıra, spor alanları ve hanımlara hizmet veren Mümine Hatun Kültür Merkezi ziyaret edilerek görevliler tarafından bayanlara bilgi verildi.

Gezinin son durağı ise belediye binası oldu. Belediye meclis salonunda bayanları kabul eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediyenin hanımlara yönelik faaliyetleri ve belediye çalışmaları hakkında bayan misafirlerine bilgi verdi.  

Vatandaşlarımızın şehrimize yapılan yatırım ve çalışmaları daha yakından görme fırsatı buldukları şehir gezileri önümüzdeki günlerde de devam edecek.