SEBAHADDİN ALTUNun BAYRAM MESAJI

SEBAHADDİN ALTUNun BAYRAM MESAJI
Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun BAyram Mesajı yayınladı.
Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, yanıladığı Bayram Mesajında şunları söyledi; "
                  Bayramlar neşe, sevinç, sevme ve sevindirme günleridir. Toplumun milli birlik ve beraberlik duygularının zirveye ulaştığı, dayanışma ve kaynaşmanın daha yoğun yaşandığı müstesna zaman dilimleridir.
 
                 Bayramlar,  birbirimizle olan kardeşliğimizi, yakınlığımızı bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken vesilelerdir.
 
     Mübarek Ramazan ayını Karaman halkımızın en iyi şekilde değerlendirdiğine şahit olmanın mutluluğu içerisindeyim. Toplumsal değerlerin en güzel örneklerini sunarak hayırsever vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattıklarına şahit olduk.  Pakistan’da meydana gelen sel felaketi hepimizi derinden üzmüş ve etkilemiştir.  Pakistan’a maddi ve manevi olarak yardımlarını esirgemeyen Karaman halkına ve eğitim camiasına çok teşekkür ederim.
 
                 Bu duygu ve düşüncelerle bütün eğitim çalışanlarının, Karamanlı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum.