Şaşkın Sihirbaz yarın Karamana geliyor

Şaşkın Sihirbaz yarın Karamana geliyor
Pedagog onaylı, aklın sınırlarını zorlayan sihirler, danslar ve birçok sürprizlerin olduğu ’Şaşkın Sihirbaz’ oyunu izleyenleri ile sahnede buluşmaya devam ediyor!
Karaman'da hem büyükler için hemde küçükler için çok güzel iki tiyatro oyunu sergilenecek.
 
8 Mayıs Pazar günü saat 20:00'de Pirireis Kültür Merkezinde sahnelenecek olan Selvi Boylum Az Boyalım size hem dramtik hemde güleceğiniz anlar yaşatacak.
 
Yeşilçam'ın uygulamalarının hala korunduğu bir dünyadayız. Türlü entrikaların peşinden koşarak gerçek bir sona ulaşabilecek olan bir projeye katılan Neco'nun (Ahmet Çevik) ona bir katılma şansı Suzan (Yelda Alp), ölümün geleceğiyle birlikte hayallerinin peşinden koşmaya karar verir. Gençliğinden beri, Assolist olma hayali için artık çok geçtir. Ancak hayatta kalmayana harcamış olan Suzan bu hayalini Ataer ile Pınarını kızına ortaya koyacaktı.....
 
Bu güzel oyun için Mayıs Pazar günü saat 20:00'de Pirireis Kültür Merkezine gelebilirsiniz.
 
ŞAŞKIN SİHİRBAZ.
 
Diğer oyun ise çocuklara Şaşkin Sihirbaz ile perdesini aralayacak.
 
Sihirbazlık okulundan kaçan Şaşkın Sihirbaz , Bir okulun çatısından içeri girer ve havada uçarken uyuyakalır. Birbirinden ilginç numaraları olan bu yetenekli şaşkın, artık sihirbazlık yapmak istemez ve normal çocuklar gibi olup gerçek oyunlar oynamak ister. Normalleşmek için ne kadar çaba harcasa da şaşkınlıkla yaptığı sihirler onu çıkmaza sokar.
 
Onu takip edip bulan Şirine ise Sihirbazlık okuluna geri döndürmeye çalışır ancak öyle gerçek şeylerle karşılaşır ki ikisi de Sihirbazlık okuluna bir daha geri dönmezler ve gerçek eğitimin , gerçek arkadaşlıkların hiç bitmediği bu ülkede yaşamaya karar verirler.
(Pedagog onaylı Çocuk Tiyatrosu)
 
8 Mayıs Pazar günü 1. Seans saat 13:00 - 2. Seans saat 15:00'de Pirireis Kültür Merkezinde sahnelenecek.
SATIŞ NOKTALARI:
https://www.biletix.com/etkinlik/1STB2/TURKIYE/tr
Diyar burma kadayıf : (0338) 214 57 51
Vagon kafe : (0338) 214 00 01
Gülenyüz oyunevi : 0545 381 92 90
Özka Turizm : 0 507 193 26 63
 
Karamandaki tiyatroları etkinleri Pirireis Kültür Merkezinin isnbtagram sayfanı takip haberdar olabilirsiniz.
 
https://www.instagram.com/karamanpirireiskulturmerkezi/