SARIVELİLERDE TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLMEYE BAŞLADI

SARIVELİLERDE TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLMEYE BAŞLADI
Karamanın Sarıveliler ilçesine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 96 konut hak sahiplerine telim edilmeye başlandı.
Daha önce kuraları çekilen dairelerin anahtarları hak sahiplerine tek tek teslim edilirken, dairelerini gezen ailelerin sevincine Belediye Başkanı Hayri Samur’da ortak oldu. Ailelerle birlikte tamamlanan konutları gezen Belediye Başkanı Hayri Samur, burada yaptığı konuşmada, yapımı tamamlanan 96 dairelik TOKİ evlerini hemşerilerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
Yapılan konutlar sayesinde ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Samur, “Konutların yapılmasında yardımlarını hiç esirgemeyen başta AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akğün olmak üzere TOKİ yetkilileri ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum. Konutları almaya hak kazanan ailelere de yeni evlerinde huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum diye konuştu.
Belediye Başkanı Samur, belediye olarak toplu konutların etrafında çevre düzenlemesi çalışmaları yapacaklarını, daha yaşanılabilir ve modern şehirleşme yolunda hızla ilerleyen bir Sarıveliler için, uğraş vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.