Sarayʹa GDO kullanıyor diyen Kurumun Müdürü Ülkerʹci cıktı!

Sarayʹa GDO kullanıyor diyen Kurumun Müdürü Ülkerʹci cıktı!
Bozuk gıdaları teşhir eden Genel Müdür, Ülker vakfı üyesi çıktı
Geçtiğimiz gün Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğüʹnün içerisinde Saray Holdingʹinde bulunduğu bazı firmaları hile yapıyor şeklinde teşhir ederek kamuoyuna açıklamıştı. Açıklamanın ardında Saray Holding tarafından Reddiye yayınlanarak bunun asılsız iftira olduğu ve yapılan hertürlü labaratuvar incilemesi sonucunda kesinlikle GDOʹlu ürünlere rastlanmadığını açıklamıştı.

Bugün kü gelişme Firmaların neden teşhir edildiğini ortaya çıkardı. Bu denetimi yapıp teşhir eden kurumun başında bulunan Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol, Türkiyeʹnin en büyük gıda firması olan Ülkerʹin Bilim Kurulu üyesi çıktı.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfıʹnın internet sitesinde yer alan bilgilere göre Bilim Kurulun 13 üyesi bulunuyor. Başkanlığını Adalet ve Milli Savunma Eski Bakanı Oltan Sungurluʹnun yaptığı vakıfta İrfan Erol ismi dikkat çekiyor.

İrfan Erol, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı tespit edilen firmaları inceleyen kurumun Genel Müdürü... İrfan Erol, 14.02.2012 tarihinde Gıda ve Kontrol Genel Müdürü olarak atanmış.