SARAY HOLDİNGʹİN ACI GÜNÜ

SARAY HOLDİNGʹİN ACI GÜNÜ
Saray Holding Mali İdari ve Denetim İşleri Grup Başkanı Adnan AKGÜL, çocukları Ali ve Gökçen Akgül ile birlikte Ankara yakınlarındaki elim trafik kazasında hayatlarını kaybettiler.
Bu gece 24 sularında meydana gelen kaza ile ilgili net bir bilgi alınamazken, elim kazada hayatlarını kaybeden Adnan Akgül ve çocukları ali ve Gökçen’in cenazelerinin bugün öğle namazını müteakip Konya Kadınhanı ilçesine bağlı Saçıkara köyünde toprağa verileceği bildirildi.
 
        Uzun yıllardır Saray Holdng’te görev yapan Adnan Akgül, Karaman’da ve Holding camiasında sevilen ve sayılan bir kişi olması nedeni ile elim kaza Karaman’da büyük bir üzüntü ile karşılandı.
 
        SARAY HOLDNG A.Ş.’den yapılan açıklamada;
 
        Holdingimiz Mali İdari ve Denetim İşleri Grup Başkanı Sayın Adnan AKGÜL,  evlatları Ali AKGÜL ve Gökçen AKGÜL’ü elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. ızdırabımız büyüktür.
 
         Merhumlara Cenab-ı Allah’tan Rahmet, değerli ailesine ve tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Ruhları Şad olsun.
 
 
Not : Cenazeler 13 Kasım Cumartesi  günü Öğle Namazına Müteakip Konya Kadınhanı Saçıkara köyünde defnedilecektir." denildi.
 
 
 
Karamaninsesi.com olarak Adnan Akgül ve aynı kazada hayatını kaybeden çocukları Ali ve Gökçen Akgülʹe Allahʹtan Rahmet, Kederli Ailesine Cenab-ı Allahʹtan Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz..
Hüseyin Ölger
karamanninsesi.com
Genel Yayın Yönetmeni