Saray Bisküvi Basın Açıklaması

Saray Bisküvi Basın Açıklaması
Saray Holding haberimize açıklama yayınladı.

 Karamaninsesi.com olarak 11 Haziran Pazartesi günü yayınladığımız "Sarayʹa GDO kullanıyor diyen Kurumun Müdürü Ülkerʹci cıktı!" başlıklı habere Saray Holding Yönetimininden açıklama geldi.

Saray Holding yayınladığı basın açıklamasında şunları söyledi; 

12.06.2012 tarihli karamaninsesi.com internet sitesinde; “ Saray’a GDO’cu diyen kurumun müdürü Ülker’ci çıktı.” Başlıklı haber yayınlanmıştır.
Haberin detayında Memurlar.net İnternet sitesinden alındığı anlaşılan yayını Saray olarak tasvip etmediğimizi bildirmek isteriz.
Şöyle ki; Firmamıza haksız olarak yakıştırılan GDO kullanıyor ibaresinin basın yayın organlarına yasalara aykırı olarak verilmesi olayı ile ilgili olarak; Bu denetimi yapan kurumun ve başında bulunan gıda ve kontrol genel müdürü İrfan Erol’un söz konusu olayla ilgili hiçbir açıklaması olmadığı gibi, ne kurumun internet sitesinde ve ne de basın açıklamalarında bu şekilde bir beyanı yoktur. Bu sebeple Saray hakkında haksız yayının kaynağı ve açıklayıcısı gıda ve kontrol kurumu ve genel müdürü İrfan Erol değildir.

Bu vesile ile belirtmek isteriz ki şirketimizin ismi kullanılarak devletimizin kurum ve kuruluşlarının zan altında bırakılması olayını asla tasvip etmiyoruz. Saray olarak devletimizin tüm kurum ve kuruluşları ile onların yöneticilerine güvenimiz tamdır.

Firmamıza haksız oalrak yakıştırılan GDO kullanıyor ibaresinin HAKSIZ OLDUĞU; yine bu kurumlarımızın gerekli araştırmayı yapması ile ortaya çıkacağına inancımız tamdır.

Firmamıza karşı bazı yanlışlıklar yapılsa dahi bunun idari ve hukuki yönden her zaman düzeltilebileceğine, gereksiz yere kamu kurumlarının ve idarecilerinin zan altında bırakılmaması gerektiğine inanıyoruz.

Saygılarımızla