Şampiyonların hocası Şekersporʹda

Şampiyonların hocası Şekersporʹda
Kariyerinde 5 şampiyonluk bulunan Ereğlili Yavuz İncedal ile 1. Lige yükselme hedefinde..
Ve Konya Şekerspor aradığı hocayı buldu. TFF 3. Lig’de başarılı bir sezon geçirip grubunda üçüncü sırayı alan ve TFF 2. Lig’e yükselen Konya Şekerspor, Levent Numanoğlu’dan boşalan teknik direktörlük görevine Yavuz İncedal’ı getirdi. Takımın başına Konyalı bir antrenör getirmek için yoğun bir şekilde çalışan ve bir ara rotayı Uğur Tütüneker, Suat Kaya gibi isimlere çeviren Yeşil-beyazlı temsilcimiz son kararını İncedal’dan yana kullandı.
Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk ile bir görüşme yapan İncedal, Şekerspor’un teklifini kabul etti ve Yeşil-beyazlıların başına geçti.
1961 Konya Ereğli doğumlu olan Yavuz İncedal, Konyaspor’da da futbolcu ve antrenör olarak görev yapmıştı. Kısa teknik adamlık kariyerine rağmen önemli başarılara imza atan İncedal, kariyeri boyunca Endüstrispor, Aksaray, Tarsus İdmanyurdu, Tokatspor ve Eskişehirspor’da şampiyonluklar yaşadı. Çanakkale Dardanelspor ve Konyaspor’da da görev alan İncedal şimdi Konya Şekerspor’u şampiyon yapmak için kolları sıvadı.
Yavuz İncedal, Konya Şekerspor’da görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Bir Konyalı olarak Konya’mızın güzide takımlarından Şekerspor’da görev almak büyük bir gurur kaynağı. Başta Pankobirlik genel Başkanı olmak üzere yöneticilerimize ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. 22 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurulun ardından transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Kulübün belirlediği hedefler doğrultusunda güçlü bir takım kurmak istiyoruz. Ben her zaman başarıyı hedefleyen bir antrenörüm. İnşallah Konya Şekerspor’un hızlı yükselişini sürdüreceğiz ve üst üste 3. şampiyonluğa imza atıp 1. Lig’e çıkacağız. Hedef net olarak konduğunda rotamız da net bir şekilde belli olacak. Tüm Konya’nın desteğini bekliyoruz” dedi.