Şahinler Göreve Hazırlanıyor

Şahinler Göreve Hazırlanıyor
Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü emrinde çalışacak olan Şahin Timi göreve hazırlanıyor.Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, bünyesinde bulunan motorize ekip sayısını 3’den 11...

Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü emrinde çalışacak olan Şahin Timi göreve hazırlanıyor.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, bünyesinde bulunan motorize ekip sayısını 3’den 11 çıkararak Şahin Timi oluşturdu. Oluşturulan tim, bundan sonra daha etkin görev yapacak. Timin görevi yaklaşık 30 bine yakın motosikletin bulunduğu Karaman’da, trafik güvenliğini tehlikeye sokarak vatandaşları rahatsız eden motosikletleri yakalayarak trafikten men etmek olacak. Timde görev alacak olan polis memurları kullanacakları motorların güçlü ve süratli olması nedeniyle her gün uygulamalı olarak eğitim veriliyor. Tim, başlarında bir komiser eşliğinde iki ekip halinde görev yapacak. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Murat Bademoğlu, müdürlük bünyesinde oluşturdukları motorize Şahin Timinin uygulamalı eğitimlerini tamamlamalarının ardından 10 Nisan Polis Haftası etkinliklerinin hemen ardından göreve çıkacaklarını söyledi.