Şahin: Sağlık Çalışanlarına Karanfil Takdim Etti.

Şahin: Sağlık Çalışanlarına Karanfil Takdim Etti.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karaman’daki sağlık kurumlarını ziyarette eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin karanfil dağıttı

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karaman’daki sağlık kurumlarını ziyarette eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları başta olmak üzere hastanede yatan hastalara karanfil sundu. 
Karaman Devlet Hastanesi  ve sağlık kurumlarını ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin,  “Cenab-ı Allah'ın verdiği sağlık nimeti, insanın ve dolayısıyla toplumun huzuru için olmazsa olmazdır. Bu alanda hizmet etmek gerçekten büyük özveri ve fedakârlık istemektedir. Gerek kendi sağlığımızı gerekse sevdiklerimizin canını ve sağlığını emanet ettiğimiz tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum. İnsanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, onlara daha iyi bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık personelimize minnettar olduğumuzu ifade ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 
Aynı zamanda karşılaştıkları MHP Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı’yı gören Başkan Adayı Şahin önceden sağlık görevlisi olması nedeniyle Kalaycı’nın da Tıp Bayramını kutladı. Kısa bir görüşmenin ardından önemli olan bu pozu vermektir diyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.