Sağlıkçılar Paintball ile Stres Attı

Sağlıkçılar Paintball ile Stres Attı
Karaman Devlet Hastanesinde çalışan hemşire, doktor ve sağlık memurları yaz günlerinin gelmesiyle yoğunlaşan hastanedeki yorgunluklarını Paintball oynayarak attılar.
Geçtiğimiz günlerde Acil servisde görev yapan hemşire, doktor ve sağlık memurlarına Kardiyoloji uzmanı Osman Sönmezʹde katılarak keyifli dakikalar geçirdiler.
Karaman Makro Alışveriş merkezinde bulunan Paintball sahasında oynanan oyundan oldukça keyif aldıklarını söyleyen sağlıkçılar; "Paintball muhteşem bir oyun, yaz aylarının gelmesiyle birlikte hastaneler haliyle çok yoğun, bu yoğunlukta üzerimizde oluşan stresi ve yorgunluğu Paintball oynayarak attık" dediler.
Paintnall oyununu daha önce oynadıkları bilgisayar oyunu Counter Strike benzeten sağlıkçılar; "Fırsat buldukça gelip tekrar Paintball oynayacağız, bu oyundan aldığımız hazzı hiç birşeyden alamıyoruz" dediler.
Son günlerde Paintballʹa talebin arttığını söyleyen Paintball yetkilileri ise, vatandaşlar Paintballʹdan oldukça çok fazla keyif alıyorlar ama fiyatların pahalı olmasından şikayet ediyorlar. Bizde önümüzdeki günlerde fiyatları geriye çekeceğiz ve bazı kampanyalar başlatacağız" dediler.
Önümüzdeki aylarda Paintball turnuvası düzenlemeyi düşündüklerini söyleyen yetkililer, "Karamanʹda alışılagelmiş sosyal aktivitelerin dışında bir eğlence, vatandaşların gelerek stres atmaları gerektiğini söylerken, fiyatların daha aşağılara ineceğinin müjdesini verdi.
 
haber: Recep Özler