SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖDÜL

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖDÜL
VEREM KONULU RESİM, ŞİİR, KOMPOZİSYON DALINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
03-09 Ocak 2010 tarihleri arasında kutlanan “63. Verem Savaşı Eğitim ve Propaganda Haftası” nedeniyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Dr. Sadık Ahmet İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen bir törenle verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Kucur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam, Verem Savaş Dispanseri Başhekimi Uzm.Dr. Nesrin Bilgiçli ile okul müdürlerinin katıldığı törende öğrencilere verem ve sigara konularında bilgiler verildi.
Şiir dalında birinci olan Anafartalar İ.Ö.O. 6/C sınıfı öğrencisi Gamze Sarıyer, resim dalında birinci olan Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O. 5/B sınıfı öğrencisi Betül Yılmaz ile kompozisyon dalında birinci olan Toki Anadolu Lisesi 12-M sınıfı öğrencisi Yadigar Selin Safa’ya ödüllerini İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Kucur takdim etti.

Şiir dalında ikinci olan Dr. Sadık Ahmet İ.Ö.O. 6/A sınıfı öğrencisi Meliha Nur Çelik, resim dalında ikinci olan Dr.Sadık Ahmet İ.Ö.O. 1/B sınıfı öğrencisi Dilara Altun ile kompozisyon dalında ikinci olan Toki Anadolu Lisesi öğrencisi Berat Karataş’a ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun tarafından verildi.

Şiir dalında üçüncülüğü alan İbrahim Bey İ.Ö.O.7/C sınıfı öğrencisi Derya Göktekin ile resim yarışmasında üçüncü olan Bifa 1 İ.Ö.O. 3/A sınıfı öğrencisi Elif Çiçek ise ödüllerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam’ın elinden aldılar.