Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Bekleniyor! Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Ekranı

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Bekleniyor! Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Ekranı
Kamu kurumları içinde en yoğun ilgi gören personel alımlarının gerçekleştiği kurum olarak Sağlık Bakanlığı öne çıkıyor. Son zamanlarda İŞKUR üzerinden personel alımına başvuru kabul eden Sağlık Bakanlığı'nın işçi alımı kura sonuçlarının ne zaman?

Sağlık Bakanlığı'nın İŞKUR kura çekimi sonuçlarına ilişkin uzun bekleyiş sona erdi. Farklı uzmanlık alanlarından oluşan 8 bin işçi alımı için Sağlık Bakanlığı'nın İŞKUR kura çekimi sonuçları, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı kura sonuçlarını sorgulamak için ekran...

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden geçtiğimiz günlerde sona erdi. Mülakat yapılmayacak olan işçi alımı için adaylar arasından kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Kura çekimi, Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

İŞÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI

Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrik Teknisyeni, Bilgisayar Sistemleri Kurulum, Bakım, Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Personeli, İnşaat Boyacısı, Klinik Destek Personeli, Oto Bakım Onarımcısı/Otomotiv Mekaniği, Oto Elektrikçisi, Otomotiv Kaportacısı şeklinde çeşitli pozisyonlarda işçi alımı yapılacaktır.

saglik.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI EKRANI?

Kura tarihi ve saati, kura yerinin belirlenmesi, kura sonuçları, asıl ve yedek aday listeleri, atama ile ilgili bilgi ve belgeler ile diğer tüm duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi olan https://yhgm.saglik.gov.tr adresinde duyurulacak. Adaylara herhangi bir yazılı bildirim yapılmayacak ve bu web sitesindeki duyurular resmi tebligat niteliğinde olacaktır.