Şaban Şahin'den teşekkür

Şaban Şahin'den teşekkür
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı 6. olağan kongresinde yeniden İl Başkanı seçilen Şaban Şahin bir teşekkür mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 6. olağan kongresine büyük ilgi gösterilmesi nedeniyle İl Başkanı Şaban Şahin bir teşekkür mesajı yayımladı.

İl Başkanı Şaban Şahin yayımladığı mesajında şunları söyledi; "10 Mart Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel KARAMOLLAOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan Kongre’mize katılan kıymetli Karaman halkına, siyasi parti başkanlarına, oda başkanlarına, STK başkanlarına, yerel ve ulusal basınımızın güzide mensuplarına ve kongremizin hazırlanmasında, büyük bir coşku ile gerçekleşmesinde emeği geçen teşkilat mensubu kardeşlerimize cânı gönülden teşekkür ediyorum.
Karaman’ımızın yıllardır ulusal basında çeşitli kötü olaylarla anılmasının ardından kongremiz sonrasında güzel bir şekilde anılmasından büyük memnuniyet duyduk. Öyle ki Genel Başkanımızın Karaman’da söylediği ‘20 değil, 120 değil, 250 milletvekilliğine bile bu millet satılamaz. Bu böyle bilinsin.’ sözü bugün hala sosyal medyada gündemde.
 
Kongremizin başta Karaman olmak üzere tüm Ülkemize ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyâz ediyorum.
 
Milletimize sözümüz var!” diyerek çıktığımız bu yolda biz Milli Görüş kadroları, Karaman’ımızı yeniden ayağa kaldırmaya, hizmetlerimiz ile halkımızı sevindirmeye Karaman’ımızı mutlu, huzurlu bir şehir haline getirmeye, yaşanabilir bir şehir haline getirmeye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada canla başla çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu düzeni değiştirmeye söz veriyoruz. Bizim kadrolarımız bütün bunları başaracak ehliyete ve güce sahip kadrolardır, bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.
 
Sayın Genel Başkanımızın kongremizdeki konuşmasında da belirttiği gibi bu ülkeyi, bu milleti hiçbir dünyalık uğruna satmayacağız.
 
Sevgi ve saygılarımla…"