Şaban Şahin, Öz Gıda İş Sendikasını ziyaret etti.

Şaban Şahin, Öz Gıda İş Sendikasını ziyaret etti.
Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin ve Çalışma Arkadaşları, Öz Gıda İş Sendikasını ziyaret etti.

Öz Gıda İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Adnan Gürsoy ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette; Başkan Adnan Gürsoy, Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’e ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.  Şube Başkanı Adnan Gürsoy  “Biz Organize Sanayi Bölgesinde Sivil Toplum Kuruluşları ile ayda bir sefer bir araya gelip dertleşmek istiyoruz.  Sendikalaşma faaliyetlerinde büyüklerimizin bize yardımcı olmalarını talep ediyoruz” dedi.
Karaman Organize Sanayi Bölgesinde sekiz sene yöneticilik yaptığını ifade eden Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, “Organizenin bütün sorunlarını biliyoruz. Karaman sanayisinde sendikalaşma faaliyetleri maalesef yok denecek kadar azdır. Sendikalar, Sivil Toplum Kuruluşların (STK) toplumumuzun en önemli sinir uçlarındandır. Çalışmalarımızda STK’ların öneri ve görüşlerini önemsiyoruz” dedi. 
Karaman Organize Sanayisinde Çalışanlara yönelik projelerinden bahseden Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, “ Çalışan bayan kardeşlerimize çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Vardiya Usulüyle Çalışan Kreş Projesi olacak…  Çalışan işçi kardeşlerimizi faiz batağına düşürmeden kısaca KES dediğimiz Konut Edindirme Sistemi ile aylık çok cüz’i ödemelerle konut ihtiyaçları karşılanacak…” diye devam etti.