Şaban Şahin ‘nin Esnaf Ziyaretleri Devam ediyor

Şaban Şahin ‘nin Esnaf Ziyaretleri Devam ediyor
Şaban Şahin’in esnafla yaptığı sohbetlerde ana başlık genel ekonomik sorunların yerel ekonomiye ve esnafımıza yansımaları oldu.

Saadet Partisi Karaman Belediye Başkanı Şaban Şahin yaptığı açıklamada “Nereyi ziyaret edersek edelim özellikle Esnaf ziyaretlerimizde malum konu ekonomik kriz oluyor. Evet maalesef ekonomideki bu yaşadığımız sorunun küçük olduğu seçim sonrası asıl büyük krizin gelmekte olduğunu bazı ekonomistler ifade ediyorlar.  Bu konuları daha çok genel seçimlerde konuşmak isterdik. 31 Mart yerel seçimlerine giderken iktidarın ekonomideki kötü gidişata yol açan yanlış politikaları sonucu Belediyeyi konuşmaktan çok ister istemez bu konulara girmek zorunda kalıyoruz.
Saadet Partisi olarak yerel seçimlere girerken Genel Merkezimizin belirlediği konsept  ‘CEKET’  oldu.  İlk başlarda Ceket ne alaka ve ne anlama geldiğini bizde bilmiyorduk. Genel Merkezimizin tertip ettiği  Aday Tanıtım programında Ceketteki keramet açıklandı. Ceketin özelliği Cepsiz olmasaydı ve bununda ifade ettiği büyük mana vardı. Saadet Partisi Belediye Başkanlarının ceketlerinin cebi olmayacak yani herhangi bir rüşvet alıp verme olayı olmadan vatandaşın işlerini kolaylaştırmak, cepsiz ceketteki mana buydu. 
Bizim yönetimimizde, geçmişte olduğu gibi ranta dayalı işler olmayacak, Belediye’nin gelirleri çarçur edilmeyecek, Verimlilik esasına göre israf edilmeden yaptığımız harcamaların getirisi toplum, belediye ve şehrimiz yararına olacak. Bu yararlanma haram yollarla bizim cebimize girmeyecek. Bunun ifadesini de ‘Cepsiz Ceket’  konsepti olarak belirledik.
Neden Cepsiz Ceket konseptiyle giriyoruz denildiği zaman Maalesef; şu yakın zamanda yanı başımızda Konya’da haberlere yansıdı.. Sayıştay raporlarında en basitinden harcaması yapıldığı söylenilen köprünün hayalet bir köprü… İşte bu gerçekte olmayan köprünün harcamaları ceplere girdi.. Bizim Belediyeciliğimizde Allah’ın izniyle bu cep olmayacak... “ ifadesinde bulundu.