Şaban Şahin, Esnaf Gezilerini Sürdürüyor

Şaban Şahin, Esnaf Gezilerini Sürdürüyor
Seçim çalışmalarında esnafla sohbet eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin, Karaman’ın tanıtım noktasında sıkıntısından ve KESİM projesinden bahsetti.

Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin “Yaptığımız oda ve kurum ziyaretlerimizde Karaman’ın tanıtımında eksikliği yani şehrimizin bilinirliği hususunda zayıf kaldığı dikkat çekilmektedir. Tanıtıcı unsurlar üzerinde kafa yorulması gerektiği yapılan istişarelerle ortaya çıkmaktadır. Bunun içinde Karaman Tanıtma Vakfı bir an evvel kurulmalıdır. Karaman Belediyesi Tanıtma Vakfını desteklemelidir. Anlatılan bir duruma göre Ankara’da Karaman’ın nerede olduğunu bilmeyen kişilerle karşılaşıldığı ve dışarıdan gelen misafirlere verilebilecek şehrin tanıtımında bir materyal olmaması veya dış gezilerde Karaman’ı tanıtıcılık konusunda elimizin boş gitmesi, denilmektedir “ dedi.
Yapmak istedikleri KESİM projesinden bahseden Başkan Adayı Şaban Şahin yaptığı açıklamada, “Belediyenin bünyesinde kısa adı KESİM olan Kentsel Sorunları İzleme Merkezi kurarak kentsel her türlü meselenin takipçisi olacak, her türlü sorunun dile getirilmesinin önünü açacağız. Üniversite, STK, kamu ve özel sektörün bu merkeze nitelikli bir şekilde dahil olmasını sağlayacağız. Yönetim olarak dikkate alınması gereken hususları şehirle ilgili her türlü risk ve fırsatlar kısa adı KESİM dediğimiz bu merkez tarafından raporlaştırılması için gerekeni yapacağız.
Şeffaf yönetim ilkesiyle hareket ederek planlı programlı aylık, üç aylık ve yıllık hedef listesi önceden açıklanarak belediyenin yapmış olduğu bütün çalışmaların dökümü üç aylık periyotlarla halkla paylaşacağız” dedi.