SAADETʹTEN HAKLI TEPKİ

SAADETʹTEN HAKLI TEPKİ
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Bayram Zorlu, Milletvekili maaşlarına yapılan %100lük zamma tepki göstererek Meclisteki Milletvekillerine vatandaşı düşünmeleri hususunda uyardı.
Refah-Yol Hükümetinde Asgari ücrete-Emekliye ve Memurun maaşlarına yapılan %100 zammı hatırlatarak İktidar ve Muhalefet partilerini eleştirdi.
Bayram Zorlu, Saadet Partisinin Merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Başbakan olduğu Refah-Yol Hükümetinde vatandaşın hayatında görmediği ve bugüne kadar göremediği maaş zammının AKP Hükümeti tarafından tersine işlenerek vatandaşa yapılması gerekirken kendilerine zam yapıldığını söyledi.
 
Bayram Zorlu açıklamasında “ Bugün Her şey net olarak görülmektedir. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan, her fırsatta “İki tane parti vardır biz ve diğerleri” derdi. İşte görüyoruz ki 8 yıldır sokak kavgası gibi tartışmalar yapan İktidar ve muhalefet kendi maaşlarına zam söz konusu olduğunda kardeş oluyorlar. Biz her zaman söylüyoruz! Televizyondan öyle bağırıp çağırdıklarına bakmayın bunlar temelde aynıdır. Sadece tabanını kandırmak için düşman gibi gözüküyorlar, Bakın şimdi nasılda birlik oldular.
 
Refah-Yol Hükümetinde Merhum Erbakan Hocamız, Asgari ücrete, Emekliye ve Memura %100 zam yaptı. Peki bunlar ne yaptı vatandaşa %2 zam kendilerine %100 zam, bu Allah’tan revamı neden vatandaşa hayatı zehir ediyorsunuz. Bugün Görüştüğümüz insanlar haklarını Meclisteki partilere helal etmiyor. Hakkım varsa zehir-zıkkım olsun diyor. Bu nedir? Bu gariban vatandaşın feryadıdır, kendi hakkını arayışıdır. Allah’ın izniyle Milli Görüş iktidara geldiğinde vatandaştan Beddua değil! Dua alacağız. Şuan da kiminle görüşsek Allah Erbakan’dan Razı olsun, onun sayesinde bugün ayaktayız, diyor. Allah’a şükürler olsun Milli Görüş dualarla ayaktadır, Biz hayır duası alıyoruz! Bunlar Beddua alıyor! Vatandaşa bugünleri unutmayın ve seçim günü hesabını sor hakkını ara diyoruz.” Dedi.