SAADET PARTİSİNDEN MEKKENİN FETHİ MESAJI

SAADET PARTİSİNDEN MEKKENİN FETHİ MESAJI
Yeni bir yıla girdiğimiz bugünde Saadet Partisi dışındaki hiçbir parti Mekkenin Fethini hatırlamadı.
Saadet Partisi’nin dışındaki hiçbir parti Mekke’nin Fethi’ni hatırlamazken Saadet Partisi Kadın kolları bütün Müslümanların Fethi’ni kutladı. Kadın kolları Tanıtma komisyonunun haber sitemize yaptığı açıklamasında, Mekke’nin Fethinin Kalplerin ve kapıların açılması olduğunu ve gönüllerin fethi olduğuna vurgu yapıldı.
 
Yapılan açıklamanın devamın da şunlar söylendi; Fetih, kelime-i tevhidin içine girip fethettiği gönlün heyecanını dışa taşırıp başkalarını da kuşatıp yararlandırmasıdır. Fetih, ‘Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur’ diyen Müslüman’ın tüm ilahi taslaklarına ve tüm putlara meydan okumasıdır. Karşısındaki, hangi dilden anlıyorsa o dilden anlatmaktır. En büyüğün, sadece Allah olduğunun dünyaya ilanıdır. Fetih kalplerin ve kapıların açılmasıdır.
 
Mekkeʹnin fetihinin 1380.yılı gönüllerin fethine dünya ve İslam âleminin saadetine vesile olmasını Cenab-ı Allahʹtan niyaz ediyoruz.”
 
Saadet Partisi, Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şubesi Tarafından bu akşam Piri reis Kültür Sitesinde yapacağı “Mekke’nin Fethi” Programında bütün Karaman’lı halkımızı davet etti.