SAADET PARTİSİ 10 ŞEHİDİN HESABINI İSTEDİ

SAADET PARTİSİ 10 ŞEHİDİN HESABINI İSTEDİ
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Hesap Sordu.
Hakkâri’de 10 Askerimizin şehit edilmesinden sonra her kesimden tepkiler çığ gibi yükselmekte. Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı yaptığı basın açıklamasında bunun hesabının derhal verilmesi gerektiğini belirtti.
 
Karaman İl Teşkilatından yapılan açıklamada, Başta AKP hükümeti olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri de dâhil yetkililere feda edilen 10 canın hesabının millete verilmesi gerektiğini söyledi.
 
AKP Hükümetinin Demokratik açılımının nasıl meyve verdiğinin de altını çizen Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı, bunun altında Amerika var İsrail var, Biz defalarca söyledik uydurma bir proje ile oradaki sorunları çözemezsiniz! Bu terör mikrobu dışarıdan beslenmektedir. Eğer siz ciddi adımlar atmazsanız Allah korusun daha çok bölgeden kötü haberler gelebilir.
 
Yıllardır biliniyor ki PKK Terör örgütü Barzani aracılığı ile Amerika silahları tarafından desteklenmektedir, AKP hükümeti yetkilileri geçen haftalar da neyi temsil ettiği bilinmeyen PKK yandaşı Mesut Barzani’yi Ankara da ağırlamıştı. Türk Milleti elbette misafirperver dir, ama hainler için misafirperver olmadı olmayacakta.
 
PKK Terör örgütünün Şehit ettiği 10 Askerimize Allah’tan rahmet, Ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Ayrıca Aziz Milletimize de Başsağlığı diliyoruz. Dedi.