ŞEHİR MEZARLIĞI ARTIK ÇOK DAHA TEMİZ

ŞEHİR MEZARLIĞI ARTIK ÇOK DAHA TEMİZ
Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğünün şehir mezarlığında başlattığı çalışmayla; mezarlık alanın kuru ot, çöp ve taşlardan temizlenmesi, kabristanı ziyarete gelenleri son derece memnun etti.
Karaman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine de saygısı olamayacağını düşünüyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Kâmil Uğurlu’nun talimatıyla, oluşturduğumuz özel bir ekiple mezarlığın girişinden itibaren çevreye çirkin bir görüntü veren taş parçası, kurumuş ot ve çöpleri temizliyoruz. Bu ekibimiz her gün düzenli bir şekilde şehir mezarlığını temizleyerek yeşillendirme çalışmaları yapıyor. Vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler geldi. Buradaki çalışmanın ardından Siyahser ve Çeltek mahallelerinde bulunan mezarlık alanlarını da temizleyeceğiz.” denildi.
 
Mezarlıkta oluşan diken, çalı ve yolların temizlendiğini gören vatandaşlar da, rahatça kabir ziyaretlerini yapabilmelerine imkân sağlandığı için Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ve ekibine teşekkür etti.