ŞAMPİYON AYŞEGÜL MİLLİ TAKIM KAMPINA ÇAĞRILDI

ŞAMPİYON AYŞEGÜL MİLLİ TAKIM KAMPINA ÇAĞRILDI
Karamanın gururu Taekwondocu sporcumuz Ayşegül Funda Alp, Milli Takım Kampına Çağırıldı.
Türkiye Taekwondo Federasyonunca Karaman Performans Spor Kulübü Sporcusu Ayşegül Funda Alp Milli Takım Kampına çağırıldı.
Ankara Ulus’ta bulunan Angora Otelde Antrenör Ali Can ile birlikte hazır bulunması istendi. Karaman Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can’ın yaptığı açıklamada;
“Karaman ilimiz Avrupa Dünya ve Olimpiyat madalyalarına hazırlansın ben ve sporcularım buna inanarak çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi aynı disiplin ve ciddiyetle devam ediyoruz bu güne kadar aldığımız başarıların tesadüf olmadığı her geçen gün ispatlamaktayız. Sporcumuz Ayşegül Funda Alp’in bu güne kadar 2 Türkiye üçüncülüğü 2 Türkiye İkinciliği 4 Türkiye birinciliği Balkan Şampiyonluğu ve bu yıl İspanya’da yapılan Uluslar Arası Şampiyonada yine birincilik alarak mükemmel bir başarı grafiği çizerek kendini ispatlamıştır.  2016 da Olimpiyatlarda madalya getirecek en büyük adaylarımızdan biri olarak Taekwondo Federasyonunca kabul görmektedir bizlerde bunun bilincinde çalışmalarımızı aralıksız devam etmekteyiz. Sporcumuzun bu günlere gelmesinde bizlere maddi manevi desteğini esirgemeyen başta Ayşegül Funda Alp’in Anne ve Babası’na GSİM. Ömer Ersöz’e ve bu başarılarımızda büyük katkısı olan Bifa Bisküvi ve Sponsorumuz Duru Bulgur’a her yerde ve her fırsatta teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.”dedi.