RESMEN AĞAÇ KATLiAMI

RESMEN AĞAÇ KATLiAMI
Kamil Uğurlu Kaldırım ağaçlarını sökmeye devam ediyor.
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurluʹnun talimatıyla Kaldırımlarda bulunan Ağaçlar tek tek sökülüyor.
 
Karaman Belediyesi Kaldırım ihalesini özel bir firmaya verdiği günden bu yana geçen sene yapılan parke taşları daha eskimeden sökülüp yenileri yapılıyor. Parke taşlarıyla beraber resmen ağaç katliamıda gerçekleşiyor. Belediye başkanı Kamil Uğurlu "Kaldırımlarda Ağaç olmaz" diyerek bütün ağaçları tek tek söküyor. İşin kötü yanı ise sökülen ağaçların yerine yenileri dikilmeyecek olması.
 
MUHALEFET UYUYOR
 
Belediye bu vurdumduymaz çalışmalarına devam ederken, Ne CHP ne MHP nede SAADET hiç bir ses çıkarmıyor. Türkiye genelinde ki siyasi oluşumlardan hiç geri kalmayarak hemen basın açıklaması yapan sözde aslan kesilen Karamanʹda ki CHP-MHP-SAADET Teşkilatları söz konusu Karaman Belediyeʹsi olduğunda hiç ses çıkarmıyorlar.
 
Yaşar Evcen zamanında dikilen ve Karaman halkının 15 yılda büyüttüğü ağaçların bir kararla sökülüp atılması karşısında seyirci kalan sözde halkçı CHP...
 
Karamanʹlı olmayan bir firmanın Sırf para kazanması için kaldırımların tekrar yapması karşısında uyuyan sözde Milliyetçi MHP...
 
Vatandaşın parasını çarçur edilip birilerine rant sağlanması ve kul hakkı yenilmesi karşısında uyuyan sözde Dindar Saadet..
 
Siz uyumaya devam edin.. Bu Aziz Millet görevini layıkıyla yapanları iyi biliyor.. Son seçimlerde gördük önmüzde ki Belediye seçimlerinde de göreceğiz..