QNB Finansbank’tan Bayram Yardımı Müjdesi! 1500 TL Hesaplara Yatacak!

QNB Finansbank’tan Bayram Yardımı Müjdesi! 1500 TL Hesaplara Yatacak!
QNB Finansbank, Kurban Bayramı kapsamında giyim alışverişi yapacak müşterilerine özel 3 yeni kampanya başlattı. Buna göre, kampanyalara katılan müşterilere toplam 1500 TL hediye edilecek. İşte merak edilenler…

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber bankalar da bayram kampanyalarına hız verdi. Birçok banka, bayram kampanyası düzenlerken, bu kampanyalar kapsamında müşterilere hediye puan, artı taksit ve indirim gibi fırsatların sunulacağı öğrenildi.

Bu kapsamda, QNB Finansbank da bayram kampanyası düzenleyen bankalar arasında yer aldı. QNB Finansbank, düzenlediği 3 yeni kampanyayla hesaplara toplam 1500 TL yatıracağını açıkladı.

2244612-620x349.jpg

QNB FİNANSBANK 1500 TL PARAPUAN KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, CardFinans bireysel kredi kartıyla 03-30 Haziran 2024 tarihlerinde Skechers mağazalarından veya skechers.com.tr’den tek seferde yapılacak 5 bin lira ve üzeri ilk alışverişe anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 500 lira ParaPuan kazanılacak.

Aynı zamanda, CardFinans bireysel kredi kartıyla 03-30 Haziran 2024 tarihlerinde Asics mağazalarından veya asics.com.tr’den tek seferde yapılacak 5 bin lira ve üzeri ilk alışverişe anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 500 lira ParaPuan hediye edilecek.

Son olarak, CardFinans bireysel kredi kartıyla 03 - 30 Haziran 2024 tarihlerinde SNEAKS UP mağazalarından tek seferde yapılacak 5 bin lira ve üzeri ilk alışverişe anlaşmalı QNB Finansbank üye işyerlerinde geçerli 500 lira ParaPuan hesaplara yatırılacak.

Böylece, bu 3 kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, toplam 1500 TL ParaPuan kazanmış olacak. Söz konusu kampanyalara yönelik tüm detayları resmi internet sitesinden paylaşan QNB Finansbank, kampanyaya katılım sağlamayan müşterilerin yapacakları alışverişlerde de ParaPuan kazanamayacağını açıkladı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ