PTT’den Bayram Yardımı 2024! 3 Bin 504 TL Hesaplara Yatacak!

PTT’den Bayram Yardımı 2024! 3 Bin 504 TL Hesaplara Yatacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım ödemelerine devam ederken, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 3 bin 504 TL yardım yapacağını açıkladı. Peki, kimler bu yardımı alabilecek? İşte detaylar…

Sosyal ve ekonomik bakımdan ihtiyaç sahibi vatandaşlara aylık sosyal destek ödemeleri yaparak bu kişileri mali açıdan kalkındırmayı hedefleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni destek ödemelerine devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başta yaşlılara ve engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı kesimlere yaptığı sosyal yardımlarına Kurban Bayramı öncesinde de devam edeceğini açıkladı. Bu kapsamda, yaşlılara da ödenen 3 bin 504 TL’lik yardım ödemesi hak sahiplerinin hesaplarına yatacak.

yasli-ayligi1.webp

KURBAN BAYRAMI’NDAN ÖNCE HESAPLARA YATACAK

Bakanlık, 65 yaş aylığı adı altında yaşlılara her ay yardım ödemesi yaparken, bu ödemeler ayın 15’inden sonra hesaplara yatmaya başlıyor. Ancak, haziran ayında Kurban Bayramı nedeniyle daha erken bir tarihte hesaplara yatması bekleniyor.

65 yaş aylığının hak sahiplerine ne zaman ödeneceği konusunda bakanlık tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmazken, ödemeler hak sahiplerinin hesaplarına yatacak ve aynı zamanda, en yakın PTT şubesinden de alınabilecek.