Promosyonda REKOR Seviye Görüldü! 41.250 TL Ödenecek

Promosyonda REKOR Seviye Görüldü! 41.250 TL Ödenecek
Yüksek promosyon miktarlarına dair bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar da peş peşe geliyor.

Haziran ayının ortalarında bankaların güncel emekli promosyonu fırsatları merak ediliyor. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralıklarına göre ek fırsatlar neticesinde 18.000 TL'ye varan promosyonlar sunulurken, temmuz ayının ilk günlerinde milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılmasın ardından promosyon ödemelerinde artışlar oluşması durumunda bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanacak. Emekli promosyonlarına ilişkin gelişmeler yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için haziran ayının ortalarında da bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler, sendikalar görüşmeler gerçekleştiriyorlar. Yapılan görüşmeler neticesinde promosyon anlaşmaları imzalandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

41 Bin 250 TL Promosyon Anlaşması

Maaş promosyonlarına dair bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça haziran ayının ortalarında da açıklamalar yapılırken, çalışanlar da güncel promosyon görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü de 41.250 TL promosyon anlaşmasını duyurdu. İki yıllık anlaşma ile ilgili müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

’’KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZE AİT MAAŞ PROMOSYON İHALESİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 13.06.2024 tarihinde yapılan ihaleye 6 banka teklif verdi. İhale sonucu Türkiye İş Bankası ile 2 yıllık anlaşma yapılarak; (tek seferde) nakit 41.250 TL olmak üzere sonuçlandırılmıştır. İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Çağdaş DERDİYOK, promosyon ihalesini kazanan İş Bankası yetkililerini tebrik ederek bu kazanımın tüm çalışanlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu’’ denildi.

promosyon-anlasmasii.jpg

Promosyon Görüşmeleri Haziran 2024

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 41.250 TL’lik promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde, kurumlarda çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Kurban Bayramı öncesinde ve sonrasında bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmeleri neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.