Pençe-Kaplan Operasyonunda Şehit Düşen Onbaşı Recep Kabala'nın Vatan Sevdası

Pençe-Kaplan Operasyonunda Şehit Düşen Onbaşı Recep Kabala'nın Vatan Sevdası
Pençe-Kaplan operasyonunda, silah kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala, vatanı için son nefesini verdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), piyade sözleşmeli onbaşı Recep Kabala'nın Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde vatan uğruna şehadet mertebesine eriştiğini bildirdi.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in ifadeleri şöyle:"Kahraman silah arkadaşımız 17 Mayıs 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" mesajını paylaştı.

ehit2.webp

Altun'dan Taziye Mesajı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya platformlarında yayınladığı mesajında,"Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde mevzide meydana gelen mühimmat patlaması sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala'ya Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Başsağlığı Mesajı

Cevdet Yılmaz, sosyal medya platformlarında paylaştığı mesajında,''Pençe-Kaplan Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerinde bulundu.