PAŞA DANIŞMANLIK 2000 FİDAN DİKTİ

PAŞA DANIŞMANLIK 2000 FİDAN DİKTİ
Karaman ilinde faaliyet göstermekte olan Paşa danışmanlık, Karaman Kızılyaka Köyüne 2000 Adet Akasya fidanı dikimini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.
Paşa danışmanlık sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, orman haftasında etkinliklerinde bulunarak Karaman Kızılyaka köyü Korusuna, Ereğli Orman Müdürlüğünden aldıkları 2000 adet cins akasya fidanını toprak ile buluşturdu.
Firma yetkilileri, bölgeye dikilen fidanların çiçek açması ile birlikte, bölgede faaliyette olan arıcılarında bundan istifade edeceklerini, dikilen fidanların hem yeşil arazileri artırdığını hem de bölge de kalkınmaya etki sağladığını belirttiler.
 
Etkinlik kapsamında Kızılyaka Köyü Muhtarı Necmi EREN’İN ve Paşa Danışmanlık Personellerinin katkıları ile dikilen fidanlar için köylü halkı, Paşa Danışmanlık Kurucusu Abdullah ÖZEL’e teşekkürlerini samimiyetleri ile ifade ettiler.
Paşa Danışmanlık Genel Müdürü Abdullah ÖZEL bey ve Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre TAŞDEMİR bey, bu tür sosyal sorumluluk projeleri için Devlet Kurumlarının gösterdikleri yakın ilgiden ve yardımlarından dolayı çok memnun olduklarını, ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini ilettiler.