PARKE TAŞLARI TEK TEK ÇÖKÜYOR

PARKE TAŞLARI TEK TEK ÇÖKÜYOR
Karaman Belediyesinin yeni yaptırdığı parke taşları tek tek çöküyor.
gül pansiyonKaraman Belediyesinin trilyonlar vererek özel bir firmaya ihale ettiği kaldırımlar şimdiden çökmeye başladı. Karaman Merkezde yer alan Hacıcelal Mahallesi-Perşembe Pazarı girişinde ki yeni yapılan kavşak ve kaldırımlarda ki parkeler kötü işçilik yüzünden tek tek çöküyor.
 
Doğukışla doğumevi yolu üzerinde ki kaldırımlar, Öğretmen evi önü ve çevresinde ki kaldırımlar, Orman dairesi önündeki kaldırımlar ve Konya yolu caddesi üzerinde ki kaldırımlar da ki Parke taşlarının bir kısmıda çökme tehlikesi altındayken yapılan işçiliğin  sıfır kalitede olması ise çirkin bir görüntü ortaya seriyor.
 
Haber sitemize açıklamalarda bulunan Karamanʹda ki parke taşı uzmanları ise Belediyeʹnin yaptırdığı taşların Karamanʹda kullanılan en kalitesiz taş olduğunu söylediler. Özel idare tarafından köylere yapılan Parkelerle kıyaslandığında büyük bir farkın olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz diyen uzmanlar, " Özel idarenin kullandığı taşlar kaliteli ve sağlam ama Belediyenin ki en kalitesiz parke taşı, 1 yıl bile dayanmaz bunlar." şeklinde açıklama yaptılar.