Özel İdare Genel Sekreteri Salih Baldız, Taşeli bölgesini inceledi

Özel İdare Genel Sekreteri Salih Baldız, Taşeli bölgesini inceledi
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M.Salih Baldız Ve İl Genel Meclis Üyeleri Taşeli Bölgesindeki Çalışmaları Yerinde İncelediler

 Taşeli bölgesindeki çalışmaları yerinde görüp icelemek ,vatandaşın sorunlarını yerinde tesbit etmek ve yapılacak olan yatırımları yerinde görmek üzere Ermenek bölgesine giden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M.Salih Baldız ,Yol Şube Müdürü M.Ali GÜLKAYA ,Tarımsal Hizmetler Müdürü Mustafa EREN ,İl Genel Meclis Üyesi Adem KAPAR Ermenek’te Ermenek Kaymakamı Hüseyin SAYIN , Ermenek İl Genel Meclis Üyeleri Eyyüp ÇAYIR ve Durmuş AÇIKBAŞI da alarak yapımına başlanan Ermenek Hükümet Konağı inşaatını yerini incelediler.

İnşaatın yapımı hakkında bilgi alan heyet daha sonra Aşağı Çağlar köyündeki sulama projesi ile ilgili köyün muhtar ve ihtiyar heyeti ile bir toplantı yaptılar. Yapılan toplantıda halihazırdaki projenin yapımına karar verildi  böylece köydeki sulama suyu sorunu projenin uygulamaya alınması ile çözülmüş oldu. Yukarı Çağlar köyünde yapılacak olan sulama projesi KOP kapsamında 2012 yılında İl Özel İdaresi tarafından  yaptırılarak köyün sulama sorunu ortadan kalkmış olacak. Tepebaşı köyü ile Boyalık köyü arasında önümüzdeki günlerde yapılacak olan asfaltlama çalışması öncesi yolun genişlemesi ile ortaya çıkacak olan problemlerin halledilmesi ile ilgili çalışmaları yapmak üzere topluca bu bölgeye hareket eden heyetimiz yol güzergahını inceleyerek Yol Şube Müdürü M.Ali GÜLKAYA’dan proje hakkında bilgi aldılar.