OTOMOBİL BİSİKLETLİLERE ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

OTOMOBİL BİSİKLETLİLERE ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
Karamanda otomobilin çarptığı bisikletlilerden birisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, diğeri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Karamanʹda otomobilin çarptığı bisikletlilerden birisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, diğeri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kaza, saat 07.45 sıralarında Hamidiye Mahallesi Şehit İsmail Erez İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalıştığı iş yerine gitmekte olan Rıza U. (26) yönetimindeki 42 AUN 26 plakalı otomobil önünde aynı istikamete seyretmekte olan bisikletli Hanifi Avan (37) ile Kürşat Büyükekenʹe (14) arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bisiklet sürücüleri fırlayarak kaldırıma düşerken, otomobil bisikletin birisini altında 25 metre sürükledi. Kazada ağır yaralanan bisiklet sürücülerinden
Hanifi Avan, ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesiʹnde kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Kürşat Büyükeken ise tedavi altına alındı. Kazadan sonra otomobil sürücüsü Rıza U. polis tarafından gözaltına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.